vineri, 8 aprilie 2011

Aveti marunt?


Aveti marunt? Dati-l Romaniei, scrie presa din strainatate despre initiativa ilara a guvernului Romaniei de a deschide un fond in care oamenii, deja afectati de criza, sa vireze bani statului.

Deschiderea unui cont este o metoda buna, la prima vedere.Dar cei care pot dona sunt:

1.Oamenii de rand
2.Oamenii bogati

1. Oamenii de rand - Sunt deja afectati de criza si de taierea salariilor/pensiilor.Ei trebuie sa fie salvati, nu sunt salvarea...prin urmare, acestia pica din ecuatie.

2.Oamenii bogati - Acestia sunt de doua tipuri: cei care au furat sa ajunga bogati si cei care au muncit pentru asta.Cei care au furat nu vor dona pentru ca este greu sa furi si sa dai inapoi...adica, este o munca destul de grea si riscanta, mai ales ca acestia au stiut unde va ajunge Romania prin furaciune, de unde tragem concluzia ca nu le pasa.
Cei care au muncit pentru a ajunge bogati, desi sunt putini, posibil sa doneze, dar ar fi o parte nesemnificativa...si totusi, de ce ar avea ei incredere ca banii ar ajunge acolo unde trebuie?

Toata tara s-a revoltat cand englezii de la TopGear au facut o gluma pe seama noastra prin care ne faceau cersetori.E bine ca acum vor avea motive mult mai intemeiate sa ne numeasca ca atare, datorita celor care cica ne coduc tara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu